Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol FC Sapa
Tiki-taka Tactiek Hai la sapa
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.4 gemiddelde waardering 27.8
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hannus geeft een lange en hoge pass. Lečík rent richting de bal. Lečík probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Axberg geeft de bal voor. Friptu heeft problemen om de bal te vangen. Kwak is nu in balbezit. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 1:0

11e minuut.
Mărgea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş met de inworp. Kwak is nu in balbezit. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cuzniuc met een sublieme pass. Kızılateş speelt de bal door. Axberg met een sublieme pass. Daar is Jiroutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 2:0

32e minuut.
Goltiescu met een sublieme pass. Inworp. Lečík met de inworp. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jiroutka is nu in balbezit. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg rent richting de bal. Axberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Becher met een sublieme pass. Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečík passt de bal in één keer door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Hanusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Axberg rent richting de bal. Axberg passt de bal in één keer door. Kwak rent richting de bal. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 29%, FC Sapa 71%.
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 3:0

48e minuut.
Kızılateş is nu in balbezit. Konárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kızılateş krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Inworp. Blatt met de inworp. Lečík speelt de bal door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 4:0

55e minuut.
Rilner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axberg is nu in balbezit. Axberg speelt de bal door. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rilner met een sublieme pass. Saikkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski begaat een overtreding. Ludwikowski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kwak heeft problemen om de bal te vangen. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg passt de bal in één keer door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 5:0

75e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş geeft een lange en hoge pass. Becher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Saikkonen is nu in balbezit. Saikkonen passt de bal met de wreef. Jiroutka rent richting de bal. Kwak is nu in balbezit. Kwak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 29%, FC Sapa 71%.
Sheriff Tiraspol - FC Sapa 5:0