Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sapa Sheriff Tiraspol
Hai la sapa Tactiek Tiki-taka
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Saikkonen geeft de bal voor. Jiroutka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heskey. Heskey krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Schmitt verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg is nu in balbezit. Axberg passt de bal zonder na te denken. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hannus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski onderschept slim de pass. Fadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadani draait met de bal, schiet en ... Peška werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Sheriff Tiraspol 1:0

12e minuut.
Ljubić is nu in balbezit. Axberg verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg passt de bal met de wreef. Kwak rent richting de bal. Kwak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Heskey kopt de bal weg. Fadani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schmitt. Schmitt krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Batcu met de inworp. Becher rent richting de bal. Kwak verovert de bal door een tackle van achteren. Kwak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kwak rent richting de bal. Becher onderschept slim de pass. Axberg onderschept slim de pass. Kwak rent richting de bal. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Batcu met een sublieme pass. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schmitt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Kwak heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lečík geeft een lange en hoge pass. Kwak rent richting de bal. Axberg rent richting de bal. Kwak is nu in balbezit. Kwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Axberg probeert naar een medespeler te passen. Batcu rent richting de bal. Batcu passt de bal zonder na te denken. Kwak is nu in balbezit. Kwak draait met de bal, schiet en ... Hanusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Goltiescu de bal onder controle te krijgen. Axberg rent richting de bal. Axberg passt de bal met de wreef. Kwak heeft problemen om de bal te vangen. Kwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka schiet op doel. Hanusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sapa - Sheriff Tiraspol 1:1

45e minuut.
Becher is nu in balbezit. Becher passt de bal in één keer door. Heskey heeft problemen om de bal te vangen. Kwak rent richting de bal. Kwak draait met de bal, schiet en ... Hanusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 76%, Sheriff Tiraspol 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sapa - Sheriff Tiraspol 1:1

47e minuut.
Lečík geeft de bal voor. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg speelt de bal door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Sheriff Tiraspol 1:2

48e minuut.
Konárek rent richting de bal. Konárek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Goltiescu de bal. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cuzniuc met een sublieme pass. Axberg probeert de bal aan de voet te houden. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Sheriff Tiraspol 1:3

74e minuut.
Axberg met een sublieme pass. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Goltiescu met een sublieme pass. Daar is Ljubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Axberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortega komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 76%, Sheriff Tiraspol 24%.
FC Sapa - Sheriff Tiraspol 1:3