Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău CF_Real_Madrid
Atak x3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten unsatisfactory
average Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Salamac geeft een hoge lob. Ciorap kopt de bal weg. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 1:0

10e minuut.
Iabanji kopt de bal weg. Cheru heeft problemen om de bal te vangen. Cheru speelt de bal door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Huma kopt de bal weg. Cheru rent richting de bal. Iabanji onderschept slim de pass. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Goia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 2:0

19e minuut.
Eghibarian passt de bal zonder na te denken. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Goia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 3:0

28e minuut.
Bondarciuc is nu in balbezit. Cocichin is nu in balbezit. Cocichin passt de bal zonder na te denken. Huma is nu in balbezit. Huma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Yacoub rent richting de bal. Yacoub met een sublieme pass. Cocoulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 4:0

32e minuut.
Cocoulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc speelt de bal door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Goia bokst de bal weg. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iabanji de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 5:0

39e minuut.
Huma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pogriban de bal. Ciorap speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 41%, CF_Real_Madrid 59%.
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 5:0

51e minuut.
Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Pogriban probeert de bal aan de voet te houden. Huma is nu in balbezit. Huma haalt uit met een fantastische trap. Goia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 6:0

52e minuut.
Bandîc met een sublieme pass. Daar is Berco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş schiet op doel. Goia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 7:0

52e minuut.
Bandîc probeert naar een medespeler te passen. Berco is nu in balbezit. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Huma geeft een hoge lob. Cocichin kopt de bal weg. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Iabanji is nu in balbezit. Iabanji passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 8:0

77e minuut.
Ciorap controleert de bal met de borst. Ciorap passt de bal in één keer door. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 9:0

82e minuut.
Chimingeri geeft een lange en hoge pass. Cheru rent richting de bal. Cheru geeft een hoge lob. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huma neemt de hoekschop. Yacoub maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Goia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 10:0

87e minuut.
Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma geeft de bal voor. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Goia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 41%, CF_Real_Madrid 59%.
Juventus Chișinău - CF_Real_Madrid 11:0