Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid Juventus Chișinău
Normal Tactiek Atak x3
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 39
poor Schieten formidable
average Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Ciorap speelt de bal door. Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc geeft een lange en hoge pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub geeft de bal voor. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:1

9e minuut.
Cocoulin onderschept slim de pass. Dron bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici speelt de bal door. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yacoub is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pogriban. Yacoub is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciorap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Năstaş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dernovici rent richting de bal. Dernovici geeft de bal voor. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:2

21e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Iabanji rent richting de bal. Năstaş rent richting de bal. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:3

24e minuut.
Bondarciuc geeft een lange en hoge pass. Dernovici kopt de bal weg. Daar is Badarău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yacoub probeert naar een medespeler te passen. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:4

34e minuut.
Badarău bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Cheru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năstaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yacoub zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dernovici is nu in balbezit. Badarău bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dernovici krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş is nu in balbezit. Iabanji rent richting de bal. Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 65%, Juventus Chișinău 35%.
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:5

51e minuut.
Pogriban rent richting de bal. Pogriban geeft de bal voor. Inworp. Dernovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:6

56e minuut.
Inworp. Dernovici met een snelle inworp. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap geeft een hoge lob. Iabanji springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Aleşin geeft de bal voor. Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Ciorap is nu in balbezit. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Goia bokst de bal weg. Klungelig pakt Cheru de bal. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:7

69e minuut.
Badarău geeft de bal voor. Dron is nu in balbezit. Dron geeft een lange en hoge pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Năstaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yacoub kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:8

84e minuut.
Dernovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap rent richting de bal. Ciorap passt de bal met de wreef. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 61%, Juventus Chișinău 39%.
CF_Real_Madrid - Juventus Chișinău 0:9