Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrobber fc chisinau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Aoian rent richting de bal. Cornea rent richting de bal. Aoian onderschept slim de pass. Arivonici rent richting de bal. Arivonici schiet op doel. Oniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Grigoriev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camîsan de bal. Dornean is nu in balbezit. Chedîc rent richting de bal. Chedîc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cornea rent richting de bal. Arivonici verovert de bal door een tackle van achteren. Arivonici passt de bal zonder na te denken. Aoian is nu in balbezit. Aoian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - fc chisinau 1:0

13e minuut.
Anatii probeert naar een medespeler te passen. Malaman rent richting de bal. Malaman speelt de bal door. Dornean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea speelt de bal door. Cociorba is nu in balbezit. Malaman onderschept slim de pass. Malaman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Anatii geeft een lange en hoge pass. Eroşchin kopt de bal weg. Arivonici rent richting de bal. Arivonici haalt uit met een fantastische trap. Oniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - fc chisinau 2:0

39e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Aoian verovert de bal door een tackle van achteren. Arivonici rent richting de bal. Aoian is nu in balbezit. Aoian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 48%, fc chisinau 52%.
FC Globetrobber - fc chisinau 2:0

60e minuut.
Camîsan rent richting de bal. Chedîc verovert de bal door een tackle van achteren. Chedîc draait met de bal, schiet en ... Ţuţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciobănaşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Anatii is nu in balbezit. Anatii met een sublieme pass. Cociorba geeft een hoge lob. Aoian rent richting de bal. Aoian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Arivonici schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Oniţă met een harde bal richting middenveld. Dornean rent richting de bal. Dornean haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - fc chisinau 2:1

79e minuut.
Cenăuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Cenăuţan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chedîc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Anatii verovert de bal door een tackle van achteren. Anatii met een sublieme pass. Aoian rent richting de bal. Aoian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - fc chisinau 3:1

90e minuut.
Klungelig pakt Chedîc de bal. Camîsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedîc verovert de bal door een tackle van achteren. Dornean rent richting de bal. Dornean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 67%, fc chisinau 33%.
FC Globetrobber - fc chisinau 3:1