Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutul Vladesti ranciofrs
T1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kałusek onderschept slim de pass. Kałusek geeft een hoge lob. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel. Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 1:0

6e minuut.
Croitorul bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitorul geeft een lange en hoge pass. Daar is Mamoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Garneţ probeert de bal aan de voet te houden. Croitorul rent richting de bal. Croitorul passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caplin trapt de bal weg. Beciu kopt de bal weg. Arcoş kan de bal niet met de borst controleren. Arcoş schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Mamoian trapt de bal weg. Kałusek kopt de bal weg. Caplin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Covaş geeft een hoge lob. Bogdea rent richting de bal. Bogdea passt de bal in één keer door. Mereneanu is nu in balbezit. Mereneanu draait met de bal, schiet en ... Fatari bokst de bal weg.

25e minuut.
Kałusek speelt de bal door. Parlak probeert naar een medespeler te passen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 2:0

26e minuut.
Moscalu probeert naar een medespeler te passen. Kałusek is nu in balbezit. Kałusek geeft de bal voor. Klungelig pakt Arcoş de bal. Arcoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mucuţa met een harde bal richting middenveld. Croitorul kopt de bal weg. Daar is Berdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Parlak rent richting de bal. Parlak passt de bal met de wreef. Deleanu rent richting de bal. Moscalu rent richting de bal. Moscalu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 3:0

38e minuut.
Ichim kopt de bal weg. Parlak speelt de bal door. Caplin heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Cohanschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlak onderschept slim de pass. Parlak passt de bal in één keer door. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ţander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţander passt de bal in één keer door. Parlak probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 15%, ranciofrs 85%.
Prutul Vladesti - ranciofrs 3:0

49e minuut.
Bejenian kopt de bal weg. Lupol geeft een lange en hoge pass. Franco rent richting de bal. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 4:0

53e minuut.
Cohanschi met een sublieme pass. Bejenian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejenian speelt de bal door. Mereneanu rent richting de bal. Mereneanu schiet op doel. Fatari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Moscalu heeft problemen om de bal te vangen. Kałusek speelt de bal door. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Mucuţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 5:0

61e minuut.
Klungelig pakt Mereneanu de bal. Franco is nu in balbezit. Mereneanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mereneanu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Berdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak verovert de bal door een tackle van achteren. Parlak geeft een hoge lob. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Parlak onderschept slim de pass. Parlak probeert naar een medespeler te passen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caplin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 6:0

72e minuut.
Croitorul geeft de bal voor. Caplin kan de bal niet met de borst controleren. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Mucuţa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Caplin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 7:0

77e minuut.
Parlak kopt de bal weg. Mamoian heeft problemen om de bal te vangen. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 8:0

78e minuut.
Moscalu met de inworp. Parlak geeft de bal voor. Berdan kopt de bal weg. Ţander rent richting de bal. Ţander geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 9:0

82e minuut.
Klungelig pakt Arcoş de bal. Arcoş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Covaş de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - ranciofrs 10:0

85e minuut.
Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak speelt de bal door. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft een hoge lob. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Paal! Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 24%, ranciofrs 76%.
Prutul Vladesti - ranciofrs 10:0