Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sapa Prutul Vladesti
Hai la sapa Tactiek T1
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten good
average Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco probeert naar een medespeler te passen. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Prutul Vladesti 0:1

8e minuut.
Kałusek is nu in balbezit. Kałusek geeft een hoge lob. Goltiescu heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Prutul Vladesti 0:2

12e minuut.
Becher passt de bal met de wreef. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupol maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lupol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lupol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Ţander rent richting de bal. Ţander met een sublieme pass. Arcoş rent richting de bal. Parlak is nu in balbezit. Parlak geeft een lange en hoge pass. Hanusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franco springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moscalu geeft een lange en hoge pass. Mărgea kopt de bal weg. Becher heeft problemen om de bal te vangen. Parlak rent richting de bal. Parlak passt de bal met de wreef. Paal!

26e minuut.
Friptu probeert naar een medespeler te passen. Ichim speelt de bal door. Croitorul met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Prutul Vladesti 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Kałusek de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Fadani rent richting de bal. Fadani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Prutul Vladesti 1:3

37e minuut.
Fadani speelt de bal door. Parlak is nu in balbezit. Parlak probeert naar een medespeler te passen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Parlak rent richting de bal. Parlak passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Hanusz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Prutul Vladesti 1:4

41e minuut.
Becher is nu in balbezit. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Hanusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Moscalu rent richting de bal. Moscalu met een sublieme pass. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goltiescu de bal onder controle te krijgen. Hanusz bokst de bal weg. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. Hanusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sapa - Prutul Vladesti 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 69%, Prutul Vladesti 31%.
FC Sapa - Prutul Vladesti 1:5

50e minuut.
Rilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rilner probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Daar is Fadani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadani draait met de bal, schiet en ... Fatari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fatari speelt de bal door. Franco kopt de bal weg. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Becher rent richting de bal. Croitorul verovert de bal door een tackle van achteren. Croitorul speelt de bal door. Daar is Ţander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlak geeft een hoge lob. Hanusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Arcoş rent richting de bal. Arcoş geeft een lange en hoge pass. Mărgea probeert de bal met de borst te controleren. Ţander rent richting de bal. Ţander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Beciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beciu geeft een lange en hoge pass. Franco kopt de bal weg. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Konárek geeft een lange en hoge pass. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadani onderschept slim de pass. Fadani draait met de bal, schiet en ... Fatari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ljubić geeft een hoge lob. Croitorul kopt de bal weg. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sapa 76%, Prutul Vladesti 24%.
FC Sapa - Prutul Vladesti 1:5