Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutul Vladesti FC Sapa
T1 Tactiek Hai la sapa
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 26.5
goed Schieten slecht
slecht Passen matig
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Godoroja is nu in balbezit. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărgea. Mărgea krijgt een gele kaart. Arcoş raakt geblesseerd tijdens het duel. Arcoş wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak met een sublieme pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Goltiescu rent richting de bal. Goltiescu passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hanusz trapt de bal weg. Fadani kopt de bal weg. Daar is Lupol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kałusek rent richting de bal. Kałusek geeft een lange en hoge pass. Daar is Ljubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Croitorul geeft een hoge lob. Daar is Rilner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałusek probeert naar een medespeler te passen. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ... Hanusz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Friptu kopt de bal weg. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Moscalu speelt de bal door. Kałusek heeft problemen om de bal te vangen. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Becher de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Sapa 1:0

34e minuut.
Parlak is nu in balbezit. Parlak passt de bal in één keer door. Arcoş rent richting de bal. Arcoş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Becher rent richting de bal. Parlak verovert de bal door een tackle van achteren. Parlak probeert naar een medespeler te passen. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 38%, FC Sapa 62%.
Prutul Vladesti - FC Sapa 1:0

49e minuut.
Friptu geeft een hoge lob. Ichim kopt de bal weg. Beciu kan de bal niet met de borst controleren. Beciu met een sublieme pass. Croitorul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Croitorul probeert naar een medespeler te passen. Godoroja bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoroja passt de bal in één keer door. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Sapa 2:0

59e minuut.
Arcoş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rilner. Arcoş raakt geblesseerd tijdens het duel. Beciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Friptu kopt de bal weg. Arcoş probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ţander bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţander probeert naar een medespeler te passen. Croitorul probeert naar een medespeler te passen. Arcoş rent richting de bal. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Heskey geeft een hoge lob. Inworp. Moscalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parlak is nu in balbezit. Parlak draait met de bal, schiet en ... Hanusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Parlak onderschept slim de pass. Parlak geeft een lange en hoge pass. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş schiet op doel. Hanusz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Sapa 3:0

72e minuut.
Goltiescu is nu in balbezit. Goltiescu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Croitorul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moscalu speelt de bal door. Kałusek geeft de bal voor. Croitorul rent richting de bal. Croitorul schiet op doel. Mărgea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Arcoş rent richting de bal. Arcoş passt de bal zonder na te denken. Godoroja is nu in balbezit. Godoroja schiet op doel. Hanusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kałusek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałusek met een sublieme pass. Godoroja bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Parlak de bal. Parlak schiet op doel. Hanusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - FC Sapa 4:0

89e minuut.
Becher bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak onderschept slim de pass. Parlak passt de bal in één keer door. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 14%, FC Sapa 86%.
Prutul Vladesti - FC Sapa 4:0