Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc chisinau CF_Real_Madrid
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Inworp. Cicala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cenăuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu onderschept slim de pass. Cucu schiet op doel. Oniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cucu passt de bal met de wreef. Gumaniuc met een sublieme pass. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - CF_Real_Madrid 0:1

25e minuut.
Chedîc verovert de bal door een tackle van achteren. Talpî bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpî passt de bal zonder na te denken. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cenăuţan geeft de bal voor. Cheru is nu in balbezit. Dornean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornean draait met de bal, schiet en ... Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cocoulin probeert naar een medespeler te passen. Berco is nu in balbezit. Berco passt de bal in één keer door. Cucu is nu in balbezit. Cucu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - CF_Real_Madrid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 56%, CF_Real_Madrid 44%.
fc chisinau - CF_Real_Madrid 0:2

74e minuut.
Talpî rent richting de bal. Malaman verovert de bal door een tackle van achteren. Cocichin probeert naar een medespeler te passen. Berco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Talpî passt de bal met de wreef. Badarău met een sublieme pass. Cocichin geeft de bal voor. Berco is nu in balbezit. Berco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grigoriev de bal. Berco is nu in balbezit. Berco draait met de bal, schiet en ... Oniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 65%, CF_Real_Madrid 35%.
fc chisinau - CF_Real_Madrid 0:2