Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău FC Globetrobber
Atak x3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 15.9
uitstekend Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Eghibarian speelt de bal door. Anatii rent richting de bal. Yacoub onderschept slim de pass. Yacoub geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Ţuţulescu is nu in balbezit. Yacoub verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoub geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Manescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. Ciobănaşu bokst de bal weg. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 1:0

19e minuut.
Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş geeft de bal voor. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 2:0

22e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş passt de bal met de wreef. Yacoub rent richting de bal. Yacoub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 3:0

23e minuut.
Camîsan onderschept slim de pass. Camîsan speelt de bal door. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ţuţulescu de bal onder controle te krijgen. Ciobănaşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bondarciuc neemt de hoekschop. Anatii heeft problemen om de bal te vangen. Camîsan rent richting de bal. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Manescu geeft een hoge lob. Inworp. Huma met een snelle inworp. Daar is Ciorap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorap geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ciorap speelt de bal door. Iabanji is nu in balbezit. Klungelig pakt Iabanji de bal. Iabanji schiet op doel. Ciobănaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 4:0

38e minuut.
Bondarciuc neemt de hoekschop. Huma kopt de bal weg. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji schiet op doel. Ciobănaşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 5:0

42e minuut.
Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 30%, FC Globetrobber 70%.
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 6:0

47e minuut.
Ciorap met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş passt de bal met de wreef. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ciorap passt de bal met de wreef. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji geeft een lange en hoge pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 7:0

55e minuut.
Klungelig pakt Gaşca de bal. Camîsan is nu in balbezit. Ciorap met een sublieme pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 8:0

57e minuut.
Dron geeft een hoge lob. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub passt de bal zonder na te denken. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 9:0

65e minuut.
Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap speelt de bal door. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 10:0

72e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. Ciobănaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Camîsan is nu in balbezit. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ciorap kopt de bal weg. Gaşca met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Manescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Huma rent richting de bal. Huma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ţuţulescu de bal. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft een hoge lob. Iabanji kopt de bal weg. Yacoub rent richting de bal. Yacoub schiet op doel. Ciobănaşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Arivonici met een sublieme pass. Huma is nu in balbezit. Huma met een sublieme pass. Ciorap heeft problemen om de bal te vangen. Ciorap geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 11:0

85e minuut.
Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian passt de bal in één keer door. Manescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Ciobănaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Bondarciuc de bal. Gaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaşca passt de bal met de wreef. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Manescu geeft de bal voor. Dron rent richting de bal. Dron geeft de bal voor. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 12:0

90e minuut.
Gaşca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cociorba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 20%, FC Globetrobber 80%.
Juventus Chișinău - FC Globetrobber 12:0