Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ranciofrs Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek Tiki-taka
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.2
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Lečík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:1

2e minuut.
Mereneanu passt de bal in één keer door. Mamoian rent richting de bal. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caplin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mucuţa trapt de bal weg. Covaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Kızılateş de bal. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwak de bal. Kwak schiet op doel. Mamoian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Covaş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Axberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batcu komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Cohanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanschi passt de bal zonder na te denken. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:2

20e minuut.
Cohanschi rent richting de bal. Batcu onderschept slim de pass. Batcu speelt de bal door. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Mamoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:3

22e minuut.
Cuzniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzniuc geeft de bal voor. Daar is Caplin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mamoian geeft een hoge lob. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş geeft een hoge lob. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:4

44e minuut.
Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Schmitt speelt de bal door. Jiroutka rent richting de bal. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mamoian de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 83%, Sheriff Tiraspol 17%.
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:4

59e minuut.
Hannus kopt de bal weg. Berdan probeert de bal aan de voet te houden. Batcu probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Batcu de bal. Batcu passt de bal zonder na te denken. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:5

61e minuut.
Batcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu passt de bal in één keer door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caplin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Batcu met een sublieme pass. Kwak rent richting de bal. Mamoian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiroutka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:6

65e minuut.
Saikkonen geeft een lange en hoge pass. Daar is Caplin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu is nu in balbezit. Batcu passt de bal in één keer door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:7

78e minuut.
Cohanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu verovert de bal door een tackle van achteren. Batcu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jiroutka de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Batcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Batcu passt de bal zonder na te denken. Kwak rent richting de bal. Batcu rent richting de bal. Batcu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cohanschi rent richting de bal. Batcu verovert de bal door een tackle van achteren. Batcu speelt de bal door. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:8

87e minuut.
Caplin geeft een lange en hoge pass. Garneţ rent richting de bal. Schmitt onderschept slim de pass. Schmitt geeft een lange en hoge pass. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 67%, Sheriff Tiraspol 33%.
ranciofrs - Sheriff Tiraspol 0:8