Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol ranciofrs
Tiki-taka Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.3 gemiddelde waardering 18
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Axberg rent richting de bal. Axberg met een sublieme pass. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Schmitt kopt de bal weg. Daar is Jiroutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axberg rent richting de bal. Axberg geeft de bal voor. Kwak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caplin rent richting de bal. Axberg rent richting de bal. Axberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 1:0

18e minuut.
Schmitt heeft problemen om de bal te vangen. Schmitt passt de bal zonder na te denken. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Kwak is nu in balbezit. Kwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Blatt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdea met de inworp. Bejenian is nu in balbezit. Bejenian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mereneanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 1:1

25e minuut.
Lečík met een sublieme pass. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg speelt de bal door. Kwak rent richting de bal. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mucuţa met een harde bal richting middenveld. Inworp. Blatt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lečík is nu in balbezit. Lečík geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kwak rent richting de bal. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg met een sublieme pass. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 2:1

30e minuut.
Lečík speelt de bal door. Schmitt heeft problemen om de bal te vangen. Axberg met een sublieme pass. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg is nu in balbezit. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka schiet op doel. Paal!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caplin trapt de bal weg. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Kwak de bal. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg passt de bal zonder na te denken. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 22%, ranciofrs 78%.
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 3:1

47e minuut.
Caplin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş met de inworp. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 4:1

50e minuut.
Kızılateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axberg rent richting de bal. Axberg passt de bal met de wreef. Kwak is nu in balbezit. Kwak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Berdan rent richting de bal. Berdan geeft een hoge lob. Lečík kopt de bal weg. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş met de inworp. Axberg rent richting de bal. Axberg geeft een hoge lob. Jiroutka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Axberg met een sublieme pass. Kwak is nu in balbezit. Axberg speelt de bal door. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 5:1

62e minuut.
Cohanschi rent richting de bal. Axberg onderschept slim de pass. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Mucuţa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Schmitt speelt de bal door. Jiroutka rent richting de bal. Axberg rent richting de bal. Axberg draait met de bal, schiet en ... Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 6:1

69e minuut.
Covaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg verovert de bal door een tackle van achteren. Axberg speelt de bal door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Blatt neemt vlug de vrije trap. Axberg kopt de bal weg. Daar is Deleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lečík rent richting de bal. Lečík geeft de bal voor. Mucuţa bokst de bal weg.

74e minuut.
Caplin rent richting de bal. Jiroutka onderschept slim de pass. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Axberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axberg draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 7:1

77e minuut.
Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt geeft de bal voor. Daar is Mamoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwak is nu in balbezit. Kwak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Saikkonen de bal. Garneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kızılateş. Kızılateş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 32%, ranciofrs 68%.
Sheriff Tiraspol - ranciofrs 7:1