Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prutul Vladesti CF_Real_Madrid
T1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 20.7
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Parlak geeft een hoge lob. Daar is Cocichin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 1:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goia trapt de bal weg. Croitorul geeft een hoge lob. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 2:0

23e minuut.
Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc onderschept slim de pass. Bandîc probeert naar een medespeler te passen. Berco rent richting de bal. Berco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 2:1

32e minuut.
Talpî probeert naar een medespeler te passen. Cicala rent richting de bal. Cicala met een sublieme pass. Berco is nu in balbezit. Berco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cheru probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Croitorul zal de hoekschop nemen. Talpî kopt de bal weg. Parlak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Croitorul passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal in één keer door. Daar is Arcoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Parlak is nu in balbezit. Parlak probeert naar een medespeler te passen. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş rent richting de bal. Arcoş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 48%, CF_Real_Madrid 52%.
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 3:1

50e minuut.
Cicala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cocoulin is nu in balbezit. Cocoulin met een sublieme pass. Berco rent richting de bal. Berco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fatari trapt de bal weg. Parlak kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Pogriban probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 4:1

68e minuut.
Croitorul bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitorul speelt de bal door. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Parlak met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Ţander geeft een hoge lob. Arcoş krijgt zijn hoofd ertegen. Croitorul rent richting de bal. Croitorul geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kałusek controleert de bal met de borst. Cicala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicala passt de bal zonder na te denken. Berco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berco schiet op doel. Fatari bokst de bal weg.

76e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Ţander met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Goia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 5:1

81e minuut.
Parlak rent richting de bal. Parlak geeft de bal voor. Kałusek kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Goia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 6:1

89e minuut.
Moscalu passt de bal in één keer door. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş passt de bal in één keer door. Parlak rent richting de bal. Parlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 40%, CF_Real_Madrid 60%.
Prutul Vladesti - CF_Real_Madrid 7:1