Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid Prutul Vladesti
Normal Tactiek T1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten good
average Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Croitorul onderschept slim de pass. Croitorul passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Goia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:1

4e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cheru ... Strafschop! Arcoş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arcoş legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Berco de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandîc. Bandîc krijgt een gele kaart. Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ichim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pogriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Franco rent richting de bal. Parlak speelt de bal door. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:3

15e minuut.
Lupol speelt de bal door. Gumaniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Croitorul. Croitorul krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Berco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc passt de bal met de wreef. Berco rent richting de bal. Berco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kałusek probeert naar een medespeler te passen. Croitorul is nu in balbezit. Croitorul passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Parlak geeft een lange en hoge pass. Cocichin kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Goia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 60%, Prutul Vladesti 40%.
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:4

51e minuut.
Arcoş speelt de bal door. Parlak is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Cheru probeert de bal aan de voet te houden. Goia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Franco is nu in balbezit. Parlak is nu in balbezit. Parlak passt de bal met de wreef. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:5

55e minuut.
Klungelig pakt Kałusek de bal. Kałusek geeft een hoge lob. Cheru probeert de bal met de borst te controleren. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţander met een snelle inworp. Croitorul geeft de bal voor. Franco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arcoş is nu in balbezit. Arcoş passt de bal zonder na te denken. Cheru is nu in balbezit. Parlak onderschept slim de pass. Parlak haalt uit met een fantastische trap. Goia bokst de bal weg. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Goia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ţander is nu in balbezit. Ţander passt de bal met de wreef. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel. Goia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Moscalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscalu geeft de bal voor. Croitorul kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arcoş rent richting de bal. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gumaniuc rent richting de bal. Gumaniuc geeft een lange en hoge pass. Arcoş is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Goia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:6

89e minuut.
Ichim neemt vlug de vrije trap. Parlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlak passt de bal in één keer door. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 63%, Prutul Vladesti 37%.
CF_Real_Madrid - Prutul Vladesti 0:6