Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrobber Sheriff Tiraspol
Normal Tactiek Tiki-taka
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten good
hopeless Passen good
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Ţuţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţuţulescu geeft een hoge lob. Blatt kopt de bal weg. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Axberg onderschept slim de pass. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg met een sublieme pass. Kwak rent richting de bal. Kwak schiet op doel. Caplun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Anatii de bal. Axberg speelt de bal door. Kwak rent richting de bal. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwak rent richting de bal. Kwak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:1

18e minuut.
Manescu geeft een hoge lob. Inworp. Schmitt met de inworp. Kızılateş heeft problemen om de bal te vangen. Kızılateş geeft een lange en hoge pass. Caplun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. Caplun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Inworp. Blatt met een snelle inworp. Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečík geeft een lange en hoge pass. Kwak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Axberg met een sublieme pass. Schmitt met een sublieme pass. Axberg speelt de bal door. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:2

28e minuut.
Schmitt passt de bal in één keer door. Axberg speelt de bal door. Kwak rent richting de bal. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Inworp. Lečík met een snelle inworp. Axberg rent richting de bal. Axberg geeft een lange en hoge pass. Kwak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kızılateş neemt de hoekschop. Kwak springt en kopt de bal. Manescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caplun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:3

38e minuut.
Axberg is nu in balbezit. Axberg probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... Ţuţulescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 81%, Sheriff Tiraspol 19%.
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:3

46e minuut.
Aoian passt de bal met de wreef. Cucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucher geeft de bal voor. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ţuţulescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lečík met een snelle inworp. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Anatii rent richting de bal. Kwak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manescu. Kwak raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiroutka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cucher de bal. Kwak rent richting de bal. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Schmitt met een sublieme pass. Klungelig pakt Axberg de bal. Axberg passt de bal met de wreef. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:4

74e minuut.
Lečík bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečík probeert naar een medespeler te passen. Axberg rent richting de bal. Axberg geeft de bal voor. Kwak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Caplun trapt de bal weg. Inworp. Lečík met een snelle inworp. Axberg geeft de bal voor. Kwak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Inworp. Kızılateş met een snelle inworp. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak schiet op doel. Caplun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:5

86e minuut.
Ţuţulescu rent richting de bal. Ţuţulescu geeft een hoge lob. Schmitt met een sublieme pass. Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caplun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Axberg de bal. Axberg speelt de bal door. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka schiet op doel. Caplun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Schmitt is nu in balbezit. Schmitt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Axberg de bal. Axberg haalt uit met een fantastische trap. Caplun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrobber 76%, Sheriff Tiraspol 24%.
FC Globetrobber - Sheriff Tiraspol 0:6