Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău ranciofrs
Atak x3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 18.5
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Daar is Caplin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub schiet op doel. Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 1:0

6e minuut.
Bogdea is nu in balbezit. Chimingeri maakt een afschuwelijke overtreding. Bogdea raakt geblesseerd tijdens het duel. Covaş met een snel genomen vrije trap. Daar is Dron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mereneanu rent richting de bal. Mereneanu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Huma kopt de bal weg. Ciorap rent richting de bal. Ciorap passt de bal met de wreef. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iabanji rent richting de bal. Mamoian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iabanji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iabanji neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Huma kopt de bal weg. Covaş rent richting de bal. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. Mamoian probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap geeft een lange en hoge pass. Caplin kopt de bal weg. Cohanschi is nu in balbezit. Cohanschi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Basman trapt de bal weg van het doel. Ciorap kopt de bal weg. Iabanji kan de bal niet met de borst controleren. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 2:0

15e minuut.
Ciorap geeft een hoge lob. Covaş controleert de bal met de borst. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caplin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bogdea passt de bal met de wreef. Ciorap rent richting de bal. Mereneanu maakt een afschuwelijke overtreding. Mereneanu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Năstaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji probeert de bal met de borst te controleren. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 3:0

17e minuut.
Covaş is nu in balbezit. Covaş passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Iabanji de bal onder controle te krijgen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub draait met de bal, schiet en ... Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Covaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap met een sublieme pass. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji passt de bal met de wreef. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 4:0

28e minuut.
Klungelig pakt Iabanji de bal. Covaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji onderschept slim de pass. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 5:0

32e minuut.
Huma met de inworp. Ciorap rent richting de bal. Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 6:0

38e minuut.
Covaş is nu in balbezit. Ciorap rent richting de bal. Ciorap met een sublieme pass. Yacoub rent richting de bal. Yacoub geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bondarciuc probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji probeert naar een medespeler te passen. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 31%, ranciofrs 69%.
Juventus Chișinău - ranciofrs 7:0

51e minuut.
Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cohanschi de bal. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Mucuţa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 8:0

52e minuut.
Klungelig pakt Mereneanu de bal. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma rent richting de bal. Huma geeft een lange en hoge pass. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal. Mucuţa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 9:0

54e minuut.
Bondarciuc rent richting de bal. Ciorap speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 10:0

58e minuut.
Garneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma onderschept slim de pass. Huma geeft een lange en hoge pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cohanschi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huma met de inworp. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap geeft de bal voor. Mucuţa bokst de bal weg. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Huma met de inworp. Ciorap probeert naar een medespeler te passen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Mucuţa met een harde bal richting middenveld. Ciorap met een sublieme pass. Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 11:0

68e minuut.
Aleşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleşin geeft een lange en hoge pass. Năstaş kopt de bal weg. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mucuţa trapt de bal weg van het doel. Ciorap kopt de bal weg. Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Huma onderschept slim de pass. Huma geeft de bal voor. Mamoian kan de bal niet met de borst controleren. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 12:0

72e minuut.
Bondarciuc geeft de bal voor. Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 13:0

73e minuut.
Bejenian speelt de bal door. Mereneanu met een sublieme pass. Covaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Caplin bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel. Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 14:0

81e minuut.
Cohanschi heeft problemen om de bal te vangen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoian is nu in balbezit. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mucuţa trapt de bal weg. Berdan kopt de bal weg. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Eghibarian probeert naar een medespeler te passen. Iabanji rent richting de bal. Iabanji passt de bal met de wreef. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yacoub passt de bal in één keer door. Iabanji is nu in balbezit. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Mucuţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - ranciofrs 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 30%, ranciofrs 70%.
Juventus Chișinău - ranciofrs 15:0