Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ranciofrs Juventus Chișinău
Normal Tactiek Atak x3
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Năstaş geeft een hoge lob. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel. Yacoub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Huma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorap is nu in balbezit. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft een lange en hoge pass. Iabanji maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:1

8e minuut.
Ciorap rent richting de bal. Ciorap passt de bal met de wreef. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:2

10e minuut.
Huma met een snelle inworp. Ciorap rent richting de bal. Ciorap geeft de bal voor. Yacoub springt en kopt de bal. Mucuţa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:3

15e minuut.
Eghibarian speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Yacoub is nu in balbezit. Klungelig pakt Bondarciuc de bal. Bondarciuc geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Iabanji de bal. Yacoub rent richting de bal. Yacoub met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iabanji rent richting de bal. Iabanji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:4

22e minuut.
Mamoian geeft een hoge lob. Garneţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iabanji. Iabanji krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Eghibarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Eghibarian probeert naar een medespeler te passen. Iabanji is nu in balbezit. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:5

26e minuut.
Dron verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Huma de bal. Huma met een sublieme pass. Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:6

29e minuut.
Daar is Huma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma passt de bal zonder na te denken. Năstaş rent richting de bal. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:7

32e minuut.
Covaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năstaş rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Huma zal de hoekschop nemen. Yacoub maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Aleşin kopt de bal weg. Covaş speelt de bal door. Cohanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:8

37e minuut.
Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş geeft een lange en hoge pass. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:9

37e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Iabanji is nu in balbezit. Năstaş rent richting de bal. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bejenian probeert naar een medespeler te passen. Bogdea is nu in balbezit. Bogdea speelt de bal door. Mereneanu rent richting de bal. Mereneanu haalt uit met een fantastische trap. Basman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 79%, Juventus Chișinău 21%.
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:9

47e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş geeft de bal voor. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji draait met de bal, schiet en ... Mucuţa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:10

50e minuut.
Bondarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarciuc speelt de bal door. Eghibarian probeert naar een medespeler te passen. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Covaş is nu in balbezit. Ciorap onderschept slim de pass. Ciorap speelt de bal door. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:11

56e minuut.
Garneţ rent richting de bal. Dron onderschept slim de pass. Dron speelt de bal door. Iabanji rent richting de bal. Iabanji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş probeert naar een medespeler te passen. Iabanji heeft problemen om de bal te vangen. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Mucuţa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:12

72e minuut.
Caplin probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bondarciuc neemt de hoekschop. Yacoub probeert de bal aan de voet te houden. Iabanji is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:13

74e minuut.
Cohanschi speelt de bal door. Berdan rent richting de bal. Huma onderschept slim de pass. Huma geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Iabanji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iabanji schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:14

77e minuut.
Berdan geeft de bal voor. Ciorap rent richting de bal. Ciorap speelt de bal door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cohanschi is nu in balbezit. Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap geeft een hoge lob. Yacoub heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mucuţa met een harde bal richting middenveld. Berdan kopt de bal weg. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chimingeri geeft een hoge lob. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş geeft de bal voor. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacoub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ranciofrs 76%, Juventus Chișinău 24%.
ranciofrs - Juventus Chișinău 0:15