Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cotul Morii Fc Veris
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Afteni verovert de bal door een tackle van achteren. Afteni geeft een lange en hoge pass. Stîrcea kopt de bal weg. Ijicov kan de bal niet met de borst controleren. Ijicov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Apetrea passt de bal zonder na te denken. Denciu is nu in balbezit. Denciu speelt de bal door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alexei probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răşină met de inworp. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vasiliţă heeft problemen om de bal te vangen. Luşan rent richting de bal. Luşan probeert naar een medespeler te passen. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotul Morii - Fc Veris 1:0

39e minuut.
Afteni is nu in balbezit. Ploşcaru begaat een overtreding. Afteni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Denciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Răşină rent richting de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cotul Morii - Fc Veris 1:1

42e minuut.
Buciucci verovert de bal door een tackle van achteren. Buciucci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bendelic de bal. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotul Morii 56%, Fc Veris 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cotul Morii - Fc Veris 1:1

51e minuut.
Chetrariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chetrariu probeert naar een medespeler te passen. Daşcheviciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşcheviciu haalt uit met een fantastische trap. Bendelic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Buciucci geeft een hoge lob. Basalin is nu in balbezit. Daşcheviciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daşcheviciu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Topal heeft problemen om de bal te vangen. Topal speelt de bal door. Denciu probeert naar een medespeler te passen. Botnariuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Botnariuc geeft een lange en hoge pass. Andreev bokst de bal weg.

75e minuut.
Botnariuc passt de bal met de wreef. Buciucci is nu in balbezit. Buciucci speelt de bal door. Daşcheviciu is nu in balbezit. Daşcheviciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotul Morii 50%, Fc Veris 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cotul Morii - Fc Veris 1:1