Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAVNO ddd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Chirtoca geeft een hoge lob. Diţă is nu in balbezit. Diţă geeft de bal voor. Posturusu is nu in balbezit. Posturusu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abramovici rent richting de bal. Baldovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abramovici zijn tegenspeler op de grond. Abramovici krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bazi rent richting de bal. Bazi geeft een lange en hoge pass. Baldovici is nu in balbezit. Abramovici verovert de bal door een tackle van achteren. Abramovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Boronciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Creiderman onderschept slim de pass. Creiderman speelt de bal door. Posturusu rent richting de bal. Posturusu draait met de bal, schiet en ... Luntea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GAVNO - ddd 0:1

27e minuut.
Moscul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moscul passt de bal met de wreef. Puşcaş is nu in balbezit. Abramovici is nu in balbezit. Abramovici haalt uit met een fantastische trap. Luntea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ciolontău passt de bal zonder na te denken. Posturusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puşcaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Posturusu raakt geblesseerd tijdens het duel. Abramovici neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
GAVNO - ddd 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAVNO 54%, ddd 46%.
GAVNO - ddd 0:2

47e minuut.
Baldovici geeft een hoge lob. Inworp. Chirinciuc met de inworp. Abramovici rent richting de bal. Abramovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bugura passt de bal met de wreef. Posturusu rent richting de bal. Fedac onderschept slim de pass. Abramovici rent richting de bal. Abramovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rubanovici rent richting de bal. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal zonder na te denken. Rubanovici is nu in balbezit. Rubanovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Moscul speelt de bal door. Puşcaş rent richting de bal. Puşcaş passt de bal in één keer door. Posturusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Posturusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Enico trapt de bal weg van het doel. Fedac kopt de bal weg. Boronciuc is nu in balbezit. Boronciuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baldovici verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Chirinciuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abramovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAVNO 59%, ddd 41%.
GAVNO - ddd 0:2
ddd