Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandu Real Chisinau
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Fuer geeft een lange en hoge pass. Cernavca is nu in balbezit. Cesalin onderschept slim de pass. Cesalin schiet op doel. Ciochin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - Real Chisinau 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bernic de bal. Bernic passt de bal in één keer door. Freidz heeft problemen om de bal te vangen. Cesalin onderschept slim de pass. Cesalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - Real Chisinau 2:0

25e minuut.
Costîrchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa onderschept slim de pass. Fuer verovert de bal door een tackle van achteren. Bernic verovert de bal door een tackle van achteren. Bernic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - Real Chisinau 2:1

28e minuut.
Jurbă is nu in balbezit. Cociurca onderschept slim de pass. Cociurca speelt de bal door. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Freidz de bal. Fuer is nu in balbezit. Bernic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernic krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Freidz bereikt de bal nog maar net als eerste. Freidz probeert naar een medespeler te passen. Caramanuţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramanuţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sandu - Real Chisinau 2:2

45e minuut.
Cociurca onderschept slim de pass. Cociurca met een sublieme pass. Daar is Caramanuţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernic rent richting de bal. Bernic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - Real Chisinau 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandu 63%, Real Chisinau 37%.
sandu - Real Chisinau 2:3

48e minuut.
Cesalin passt de bal zonder na te denken. Cociurca is nu in balbezit. Cociurca geeft de bal voor. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - Real Chisinau 2:4

63e minuut.
Bacuma kopt de bal weg. Cernavca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cesalin rent richting de bal. Cesalin schiet op doel. Ciochin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandu - Real Chisinau 3:4

73e minuut.
Freidz speelt de bal door. Borodavcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costîrchin. Costîrchin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandu 60%, Real Chisinau 40%.
sandu - Real Chisinau 3:4