Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Veris Real Chisinau
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Freidz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Afteni neemt de hoekschop. Cociurca heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Afteni neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cociurca passt de bal met de wreef. Borodavcenco is nu in balbezit. Met opzet legt Afteni zijn tegenspeler op de grond. Afteni krijgt een gele kaart. Borodavcenco raakt geblesseerd tijdens het duel. Freidz met een snel genomen vrije trap. Caramanuţa is nu in balbezit. Caramanuţa haalt uit met een fantastische trap. Bendelic probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cernavca geeft de bal voor. Inworp. Răşină met de inworp. Ijicov is nu in balbezit. Ijicov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Răşină kopt de bal weg. Bernic rent richting de bal. Bernic passt de bal zonder na te denken. Caramanuţa rent richting de bal. Caramanuţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Freidz heeft problemen om de bal te vangen. Freidz passt de bal met de wreef. Caramanuţa is nu in balbezit. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 46%, Real Chisinau 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Veris - Real Chisinau 0:0

55e minuut.
Cociurca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociurca passt de bal met de wreef. Găină is nu in balbezit. Ijicov rent richting de bal. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Afteni rent richting de bal. Freidz begaat een overtreding. Afteni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Denciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Răşină geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bernic de bal onder controle te krijgen. Ijicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijicov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Freidz kopt de bal weg. Denciu is nu in balbezit. Denciu probeert naar een medespeler te passen. Afteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Afteni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Basalin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topadă met een snelle inworp. Bernic is nu in balbezit. Bernic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Denciu speelt de bal door. Bernic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic passt de bal met de wreef. Caramanuţa is nu in balbezit. Caramanuţa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Basalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernic rent richting de bal. Ijicov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernic komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andreev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Veris - Real Chisinau 0:1

84e minuut.
Ijicov speelt de bal door. Daar is Năstaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernic rent richting de bal. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Afteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Afteni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dolghieru de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Veris 53%, Real Chisinau 47%.
Fc Veris - Real Chisinau 0:1