Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid_1902 FIFU SS
Normal Tactiek Bertelot
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cheptinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cononiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cononiuc geeft een lange en hoge pass. Cheptinari rent richting de bal. Cheptinari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Consevici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arsentii de bal. Arsentii geeft een lange en hoge pass. Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Para kopt de bal weg. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandară maakt een afschuwelijke overtreding. Dandară krijgt een gele kaart. Anastasov raakt geblesseerd tijdens het duel. Anastasov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chirilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caravanschi rent richting de bal. Caravanschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cononiuc geeft een lange en hoge pass. Hîrbu is nu in balbezit. Hîrbu passt de bal zonder na te denken. Daar is Anastasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov geeft een lange en hoge pass. Hristev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid_1902 30%, FIFU SS 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF_Real_Madrid_1902 - FIFU SS 0:0

46e minuut.
Cibotari passt de bal zonder na te denken. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă speelt de bal door. Arsentii is nu in balbezit. Arsentii geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Brumaruc de bal onder controle te krijgen. Cibotari rent richting de bal. Cibotari passt de bal zonder na te denken. Baclanov rent richting de bal. Baclanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ciofu is nu in balbezit. Arsentii onderschept slim de pass. Arsentii geeft een hoge lob. Caravanschi is nu in balbezit. Caravanschi haalt uit met een fantastische trap. Hristev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cononiuc rent richting de bal. Cononiuc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reniţă de bal. Cheptinari is nu in balbezit. Cheptinari schiet op doel. Hristev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dandară geeft een hoge lob. Inworp. Para zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Brumaruc is nu in balbezit. Brumaruc met een sublieme pass. Cibotari heeft problemen om de bal te vangen. Baclanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baclanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid_1902 40%, FIFU SS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF_Real_Madrid_1902 - FIFU SS 0:0