Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.LEON Sipot
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 12.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Volosenco met een snelle inworp. Bubneac is nu in balbezit. Bubneac geeft een lange en hoge pass. Iţchevici is nu in balbezit. Iţchevici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.LEON - Sipot 0:1

14e minuut.
Bubneac is nu in balbezit. Parşivu is nu in balbezit. Parşivu passt de bal in één keer door. Cozacenco rent richting de bal. Cozacenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bortniuc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Curman met een snelle inworp. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.LEON 40%, Sipot 60%.
F.C.LEON - Sipot 0:1

53e minuut.
Vasilioglo kopt de bal weg. Lîca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozacenco. Cozacenco krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Curman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dermanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman met een sublieme pass. Crivavici rent richting de bal. Crivavici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dermanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman verovert de bal door een tackle van achteren. Curman speelt de bal door. Crivavici rent richting de bal. Crivavici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bubneac is nu in balbezit. Vasilioglo is nu in balbezit. Bubneac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bubneac krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bejan trapt de bal weg. Vasilioglo kopt de bal weg. Cozacenco rent richting de bal. Crivavici rent richting de bal. Crivavici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Curman rent richting de bal. Dermanschi onderschept slim de pass. Dermanschi met een sublieme pass. Cozacenco rent richting de bal. Cozacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.LEON - Sipot 1:1

72e minuut.
Florinţă controleert de bal met de borst. Vasilioglo is nu in balbezit. Florinţă is nu in balbezit. Bubneac rent richting de bal. Bubneac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.LEON 30%, Sipot 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.LEON - Sipot 1:1