Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFGFGF CF_Real_Madrid_1902
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Begleţ geeft een hoge lob. Inworp. Druga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoveanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bratoveanu onderschept slim de pass. Gladun onderschept slim de pass. Gladun probeert naar een medespeler te passen. Caravanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravanschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hîrbu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Druga met de inworp. Bratoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoveanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mocaneţ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varşavschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratoveanu is nu in balbezit. Bratoveanu geeft de bal voor. Caramalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Para is nu in balbezit. Para passt de bal met de wreef. Caravanschi heeft problemen om de bal te vangen. Cheptinari rent richting de bal. Cheptinari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Sandu trapt de bal weg. Bratoveanu controleert de bal met de borst. Bratoveanu passt de bal zonder na te denken. Molcocean rent richting de bal. Molcocean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Cheptinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumpătă rent richting de bal. Cheptinari verovert de bal door een tackle van achteren. Cheptinari passt de bal in één keer door. Anastasov met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cheptinari verovert de bal door een tackle van achteren. Iţchevici is nu in balbezit. Cheptinari begaat een overtreding. Cheptinari krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cheptinari kopt de bal weg. Bratoveanu is nu in balbezit. Gladun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoveanu onderschept slim de pass. Bratoveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGFGF 54%, CF_Real_Madrid_1902 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GFGFGF - CF_Real_Madrid_1902 0:0

68e minuut.
Mocaneţ geeft een hoge lob. Inworp. Varşavschi met een snelle inworp. Bratoveanu rent richting de bal. Bratoveanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Iţchevici rent richting de bal. Cheptinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cumpătă zijn tegenspeler op de grond. Cumpătă krijgt een gele kaart. Iţchevici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Doroftei komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Para rent richting de bal. Para probeert naar een medespeler te passen. Hîrbu heeft problemen om de bal te vangen. Molcocean bereikt de bal nog maar net als eerste. Molcocean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGFGF 40%, CF_Real_Madrid_1902 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GFGFGF - CF_Real_Madrid_1902 0:0