Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milestii mici FIFU SS
Normal Tactiek Bertelot
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cotoros trapt de bal weg. Daar is Ciobur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibotari rent richting de bal. Cibotari draait met de bal, schiet en ... Bordea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
milestii mici - FIFU SS 0:1

16e minuut.
Braneşte rent richting de bal. Braneşte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cononiuc de bal. Bezniţchii rent richting de bal. Bezniţchii schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milestii mici 54%, FIFU SS 46%.
milestii mici - FIFU SS 0:1

54e minuut.
Braneşte probeert naar een medespeler te passen. Baclanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea rent richting de bal. Baclanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baclanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Brumaruc probeert naar een medespeler te passen. Baclanov heeft problemen om de bal te vangen. Arbuz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arbuz krijgt een gele kaart. Baclanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baclanov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ciofu rent richting de bal. Ciofu passt de bal in één keer door. Ciobur is nu in balbezit. Baclanov onderschept slim de pass. Baclanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Cononiuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioniţă is nu in balbezit. Brumaruc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brumaruc krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Baclanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baclanov haalt uit met een fantastische trap. Arbuz kopt de bal weg. Baclanov is nu in balbezit. Baclanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ciofu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plopschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă draait met de bal, schiet en ... Cotoros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milestii mici 58%, FIFU SS 42%.
milestii mici - FIFU SS 0:1