Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFU SS F.C.LEON
Bertelot Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Crivavici onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tapalo de bal. Tapalo geeft een hoge lob. Cozacenco is nu in balbezit. Cozacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFU SS - F.C.LEON 0:1

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cononiuc trapt de bal weg van het doel. Tapalo kopt de bal weg. Daar is Cozacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFU SS - F.C.LEON 0:2

19e minuut.
Crivavici probeert naar een medespeler te passen. Parşivu is nu in balbezit. Vasilioglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baclanov onderschept slim de pass. Baclanov haalt uit met een fantastische trap. Trandafilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruşci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brumaruc heeft problemen om de bal te vangen. Cozacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozacenco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFU SS 57%, F.C.LEON 43%.
FIFU SS - F.C.LEON 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Vasilioglo de bal. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă passt de bal in één keer door. Baclanov rent richting de bal. Baclanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Ruşci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirilă is nu in balbezit. Crivavici is nu in balbezit. Crivavici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vasilioglo probeert naar een medespeler te passen. Baclanov rent richting de bal. Tapalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baclanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baclanov kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Brumaruc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Curman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crivavici bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivavici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFU SS 53%, F.C.LEON 47%.
FIFU SS - F.C.LEON 0:2