Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.LEON milestii mici
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ciobur geeft een lange en hoge pass. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Bezniţchii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezniţchii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.LEON - milestii mici 0:1

3e minuut.
Daar is Crivavici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezniţchii onderschept slim de pass. Vasilioglo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilioglo krijgt een gele kaart. Bezniţchii is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasilioglo met een sublieme pass. Barbîroşu wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ruşci probeert de bal aan de voet te houden. Braşcov speelt de bal door. Veretiuc rent richting de bal. Veretiuc geeft een hoge lob. Gurmuzachi controleert de bal met de borst. Trandafilov bokst de bal weg.

26e minuut.
Bezniţchii passt de bal met de wreef. Veretiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Veretiuc passt de bal in één keer door. Bezniţchii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezniţchii haalt uit met een fantastische trap. Trandafilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Ioniţă met een sublieme pass. Chihai rent richting de bal. Tapalo is nu in balbezit. Ioniţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ioniţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.LEON 60%, milestii mici 40%.
F.C.LEON - milestii mici 0:1

60e minuut.
Ruşci geeft een hoge lob. Daar is Tapalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozacenco haalt uit met een fantastische trap. Docuciaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.LEON - milestii mici 1:1

69e minuut.
Tapalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă onderschept slim de pass. Bezniţchii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă is nu in balbezit. Ioniţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ioniţă passt de bal zonder na te denken. Braşcov is nu in balbezit. Braşcov passt de bal in één keer door. Bezniţchii is nu in balbezit. Bezniţchii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chihai rent richting de bal. Plopschi onderschept slim de pass. Plopschi passt de bal met de wreef. Bezniţchii is nu in balbezit. Bezniţchii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.LEON 46%, milestii mici 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.LEON - milestii mici 1:1