Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sipot GFGFGF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Anton speelt de bal door. Babici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoveanu begaat een overtreding. Bratoveanu krijgt een gele kaart. Babici wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Babici rent richting de bal. Bratoveanu onderschept slim de pass. Molcocean is nu in balbezit. Molcocean schiet op doel. Cumpăn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - GFGFGF 0:1

10e minuut.
Babici passt de bal in één keer door. Iţchevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Catlabuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţchevici onderschept slim de pass. Iţchevici haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Iţchevici probeert naar een medespeler te passen. Bratoveanu rent richting de bal. Florinţă rent richting de bal. Bratoveanu onderschept slim de pass. Bratoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - GFGFGF 0:2

23e minuut.
Anton speelt de bal door. Cumpătă rent richting de bal. Iţchevici rent richting de bal. Iţchevici haalt uit met een fantastische trap. Poian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Florinţă is nu in balbezit. Bratoveanu onderschept slim de pass. Molcocean rent richting de bal. Molcocean draait met de bal, schiet en ... Bejan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - GFGFGF 0:3

35e minuut.
Bubneac rent richting de bal. Bubneac met een sublieme pass. Klungelig pakt Volosenco de bal. Druga is nu in balbezit. Druga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Molcocean is nu in balbezit. Bratoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumpăn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoveanu rent richting de bal. Bratoveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - GFGFGF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipot 56%, GFGFGF 44%.
Sipot - GFGFGF 0:4

65e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cumpătă de bal. Iţchevici is nu in balbezit. Iţchevici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Bratoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lîca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratoveanu begaat een overtreding. Bratoveanu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Druga bereikt de bal nog maar net als eerste. Druga met een sublieme pass. Iţchevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţchevici schiet op doel. Poian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sipot - GFGFGF 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sipot 29%, GFGFGF 71%.
Sipot - GFGFGF 1:4