Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milestii mici FC Bucuria Singera
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 21.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Calmic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dabija is nu in balbezit. Dabija geeft een lange en hoge pass. Minciun is nu in balbezit. Minciun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbuz is nu in balbezit. Minciun is nu in balbezit. Minciun schiet op doel. Crivouh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Bordea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calmic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dabija is nu in balbezit. Dabija haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Arbuz geeft een hoge lob. Inworp. Minciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dabija rent richting de bal. Dabija geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ciobur verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobur met een sublieme pass. Arbuz heeft problemen om de bal te vangen. Chisilev verovert de bal door een tackle van achteren. Chisilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
milestii mici - FC Bucuria Singera 0:1

14e minuut.
Barbîroşu rent richting de bal. Dabija onderschept slim de pass. Dabija speelt de bal door. Chisilev is nu in balbezit. Chisilev schiet op doel. Crivouh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Minciun geeft een hoge lob. Calmic heeft problemen om de bal te vangen. Chisilev is nu in balbezit. Chisilev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milestii mici 72%, FC Bucuria Singera 28%.
milestii mici - FC Bucuria Singera 0:1

51e minuut.
Arbuz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minciun met een snelle inworp. Dabija is nu in balbezit. Dabija draait met de bal, schiet en ... Crivouh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Arbuz de bal. Ciobur is nu in balbezit. Ciobur probeert naar een medespeler te passen. Ioniţă rent richting de bal. Ioniţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
milestii mici - FC Bucuria Singera 1:1

69e minuut.
Barbîroşu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbîroşu passt de bal met de wreef. Buinovschi rent richting de bal. Bezniţchii onderschept slim de pass. Bezniţchii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milestii mici 65%, FC Bucuria Singera 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
milestii mici - FC Bucuria Singera 1:1