Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bucuria Singera milestii mici
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Dabija passt de bal in één keer door. Calmic rent richting de bal. Calmic speelt de bal door. Daar is Chisilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chisilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Braşcov probeert naar een medespeler te passen. Nicorici probeert naar een medespeler te passen. Ioniţă is nu in balbezit. Bezniţchii bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezniţchii draait met de bal, schiet en ... Puşcaşu bokst de bal weg.

19e minuut.
Buinovschi geeft een hoge lob. Inworp. Veretiuc met een snelle inworp. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Antoniu is nu in balbezit. Antoniu geeft de bal voor. Daar is Bordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chisilev rent richting de bal. Chisilev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbuz geeft de bal voor. Klungelig pakt Chisilev de bal. Chisilev haalt uit met een fantastische trap. Crivouh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucuria Singera - milestii mici 1:0

39e minuut.
Antoniu geeft een hoge lob. Daar is Cîrstia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioniţă met een sublieme pass. Bezniţchii is nu in balbezit. Bezniţchii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bucuria Singera - milestii mici 1:1

42e minuut.
Braşcov met een snelle inworp. Ciobur is nu in balbezit. Minciun verovert de bal door een tackle van achteren. Dabija is nu in balbezit. Dabija passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucuria Singera 47%, milestii mici 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bucuria Singera - milestii mici 1:1

48e minuut.
Braşcov met de inworp. Veretiuc kan de bal niet met de borst controleren. Antoniu rent richting de bal. Veretiuc onderschept slim de pass. Veretiuc geeft een hoge lob. Puşcaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Puşcaşu niet meer kan verder spelen. Alexeico komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Dabija probeert naar een medespeler te passen. Braşcov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mişcoi rent richting de bal. Bezniţchii onderschept slim de pass. Bezniţchii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Braşcov is nu in balbezit. Braşcov geeft de bal voor. Minciun met een sublieme pass. Klungelig pakt Chisilev de bal. Chisilev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mişcoi geeft een hoge lob. Daar is Plopschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Melhnic zijn tegenspeler op de grond. Melhnic krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Cîrstia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioniţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ioniţă speelt de bal door. Chisilev rent richting de bal. Chisilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucuria Singera 56%, milestii mici 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bucuria Singera - milestii mici 1:1