Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dubasari FC Soroca`82
Normal Tactiek makukula
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 13.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ciapă rent richting de bal. Ciastin onderschept slim de pass. Ciastin met een sublieme pass. Leancă rent richting de bal. Leancă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maleru is nu in balbezit. Ianciu verovert de bal door een tackle van achteren. Ianciu geeft een lange en hoge pass. Frencheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencheli schiet op doel. Cavcovschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ianciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gărgăun controleert de bal met de borst. Leancă is nu in balbezit. Leancă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cononov passt de bal met de wreef. Maleru rent richting de bal. Horjevschi begaat een overtreding. Horjevschi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ciapă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ianciu met een sublieme pass. Gărgăun bereikt de bal nog maar net als eerste. Leancă verovert de bal door een tackle van achteren. Leancă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dubasari - FC Soroca`82 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 64%, FC Soroca`82 36%.
Fc Dubasari - FC Soroca`82 0:1

51e minuut.
Daar is Ciastin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianciu rent richting de bal. Met opzet legt Postica zijn tegenspeler op de grond. Postica krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Maleru geeft de bal voor. Inworp. Coşneanu met een snelle inworp. Horjevschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horjevschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dubasari 45%, FC Soroca`82 55%.
Fc Dubasari - FC Soroca`82 0:1