Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc TitanS Club فايز
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Cicichin verovert de bal door een tackle van achteren. Cicichin geeft een hoge lob. Cuşculeanu rent richting de bal. Blajco verovert de bal door een tackle van achteren. Blajco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - فايز 1:0

16e minuut.
Trocin met een sublieme pass. Cvasiuc heeft problemen om de bal te vangen. Ciugut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvasiuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvasiuc wilt de vrije trap nemen. Gagian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Criniţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvasiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvasiuc passt de bal zonder na te denken. Baştanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baştanari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Greieraş speelt de bal door. Acristinii is nu in balbezit. Acristinii speelt de bal door. Baştanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baştanari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc TitanS Club - فايز 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 70%, فايز 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc TitanS Club - فايز 1:1

74e minuut.
Conopco met een snelle inworp. Gligor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligor passt de bal in één keer door. Blajco is nu in balbezit. Blajco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Blajco heeft problemen om de bal te vangen. Ciumaşu is nu in balbezit. Blajco bereikt de bal nog maar net als eerste. Criniţîn is nu in balbezit. Criniţîn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 52%, فايز 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc TitanS Club - فايز 1:1