Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Олимпия giopgiu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Ciumaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosa rent richting de bal. Barbarosa geeft een lange en hoge pass. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Carcinschi passt de bal zonder na te denken. Adriţchi is nu in balbezit. Covtoniuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covtoniuc krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Ciaprihin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaprihin rent richting de bal. Negură verovert de bal door een tackle van achteren. Negură geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ciumaş geeft de bal voor. Inworp. Barbarosa met een snelle inworp. Ciaprihin is nu in balbezit. Ciaprihin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Guşan is nu in balbezit. Rubanovici onderschept slim de pass. Rubanovici passt de bal in één keer door. Doibani is nu in balbezit. Doibani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - giopgiu 0:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ploaie de bal onder controle te krijgen. Covtoniuc rent richting de bal. Adriţchi begaat een overtreding. Adriţchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 52%, giopgiu 48%.
Олимпия - giopgiu 0:1

59e minuut.
Midoru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelinschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ciaprihin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciaprihin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Олимпия - giopgiu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 48%, giopgiu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Олимпия - giopgiu 1:1