Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Олимпия real nelu
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


7e minuut.
Costiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţă geeft de bal voor. Bacşi rent richting de bal. Costiţîn verovert de bal door een tackle van achteren. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dumbavă onderschept slim de pass. Dumbavă speelt de bal door. Palijoc rent richting de bal. Palijoc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuconescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Benjenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc speelt de bal door. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Dumbavă verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc is nu in balbezit. Palijoc passt de bal zonder na te denken. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - real nelu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 63%, real nelu 37%.
Олимпия - real nelu 0:1

59e minuut.
Dumbavă kopt de bal weg. Covtoniuc rent richting de bal. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc passt de bal zonder na te denken. Dumbavă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Covtoniuc rent richting de bal. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ploaie probeert naar een medespeler te passen. Ciaprihin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciaprihin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Олимпия - real nelu 1:1

80e minuut.
Brîca trapt de bal weg van het doel. Ciaglei kopt de bal weg. Guşan rent richting de bal. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 55%, real nelu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Олимпия - real nelu 1:1