Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dacia Chisinau Fc TitanS Club
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Dogaru onderschept slim de pass. Dogaru met een sublieme pass. Buznea rent richting de bal. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Gagian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Batîr geeft een hoge lob. Buznea bereikt de bal nog maar net als eerste. Caşpormac rent richting de bal. Buznea verovert de bal door een tackle van achteren. Buznea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stolinic passt de bal zonder na te denken. Batîr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andriaş. Andriaş krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Gligor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligor passt de bal zonder na te denken. Andriaş is nu in balbezit. Criniţîn is nu in balbezit. Criniţîn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:1

37e minuut.
Matasevici onderschept slim de pass. Criniţîn rent richting de bal. Criniţîn passt de bal zonder na te denken. Conopco bereikt de bal nog maar net als eerste. Conopco geeft de bal voor. Cobrucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gligor heeft problemen om de bal te vangen. Matasevici rent richting de bal. Gligor verovert de bal door een tackle van achteren. Criniţîn rent richting de bal. Criniţîn geeft een hoge lob. Cobrucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Chisinau 54%, Fc TitanS Club 46%.
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:1

54e minuut.
Cicichin kopt de bal weg. Matasevici is nu in balbezit. Matasevici passt de bal in één keer door. Andriaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:2

58e minuut.
Buznea onderschept slim de pass. Buznea passt de bal in één keer door. Andriaş rent richting de bal. Criniţîn rent richting de bal. Criniţîn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:3

80e minuut.
Gurduială speelt de bal door. Gligor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligor probeert naar een medespeler te passen. Conopco rent richting de bal. Conopco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:4

86e minuut.
Gligor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andriaş de bal. Criniţîn rent richting de bal. Criniţîn schiet op doel. Cobrucean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Chisinau 66%, Fc TitanS Club 34%.
Dacia Chisinau - Fc TitanS Club 0:5