Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فايز Flamingo FC
Normal Tactiek relax
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aman onderschept slim de pass. Aman probeert naar een medespeler te passen. Asandi rent richting de bal. Cvasiuc onderschept slim de pass. Cvasiuc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Greieraş speelt de bal door. Aman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asandi. Asandi krijgt een gele kaart. Aman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aman kan niet meer verder spelen. Parecco komt het veld opgelopen. Greieraş met een snel genomen vrije trap. Ciomîrtan heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parecco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Trocin geeft een lange en hoge pass. Fătescu is nu in balbezit. Cvasiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Plopschi is nu in balbezit. Plopschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Parecco rent richting de bal. Parecco speelt de bal door. Greieraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmaruc onderschept slim de pass. Hmaruc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
فايز - Flamingo FC 0:1

39e minuut.
Parecco is nu in balbezit. Parecco geeft een lange en hoge pass. Plopschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plopschi draait met de bal, schiet en ... Barlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 20%, Flamingo FC 80%.
فايز - Flamingo FC 0:1

56e minuut.
Chiaburu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Asandi de bal onder controle te krijgen. Parecco onderschept slim de pass. Parecco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
فايز - Flamingo FC 1:1

63e minuut.
Doeltrap. Afanase trapt de bal weg. Acristinii is nu in balbezit. Hmaruc is nu in balbezit. Hmaruc draait met de bal, schiet en ... Bondalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Cvasiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cvasiuc passt de bal met de wreef. Plopschi rent richting de bal. Plopschi schiet op doel. Barlan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Greieraş is nu in balbezit. Asandi onderschept slim de pass. Asandi met een sublieme pass. Hmaruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmaruc haalt uit met een fantastische trap. Bondalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 24%, Flamingo FC 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
فايز - Flamingo FC 1:1