Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamingo FC فايز
relax Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Acristinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmaruc is nu in balbezit. Greieraş rent richting de bal. Hmaruc verovert de bal door een tackle van achteren. Hmaruc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Acristinii speelt de bal door. Aivicovici is nu in balbezit. Cvasiuc onderschept slim de pass. Cvasiuc geeft de bal voor. Daar is Păgînu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamingo FC - فايز 0:1

24e minuut.
Trocin is nu in balbezit. Trocin speelt de bal door. Cvasiuc met een sublieme pass. Trocin rent richting de bal. Trocin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Aman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Greieraş probeert naar een medespeler te passen. Plopschi rent richting de bal. Plopschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamingo FC 76%, فايز 24%.
Flamingo FC - فايز 0:1

71e minuut.
Hmaruc met de inworp. Trocin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocin passt de bal zonder na te denken. Cvasiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvasiuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Afanase met een sublieme pass. Tereşcenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereşcenco geeft een hoge lob. Hmaruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hmaruc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hmaruc rent richting de bal. Hmaruc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Asandi de bal. Cvasiuc rent richting de bal. Cvasiuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fătescu is nu in balbezit. Plopschi is nu in balbezit. Fătescu onderschept slim de pass. Plopschi verovert de bal door een tackle van achteren. Plopschi draait met de bal, schiet en ... Barlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cvasiuc rent richting de bal. Fătescu onderschept slim de pass. Fătescu speelt de bal door. Plopschi rent richting de bal. Plopschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamingo FC 67%, فايز 33%.
Flamingo FC - فايز 0:1