Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc TitanS Club giopgiu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Ciumaş met een snelle inworp. Paraschivescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicichin maakt een afschuwelijke overtreding. Cicichin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Coreni geeft de bal voor. Klungelig pakt Rubanovici de bal. Doibani is nu in balbezit. Doibani schiet op doel. Gagian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - giopgiu 0:1

27e minuut.
Criniţîn met een sublieme pass. Midoru is nu in balbezit. Blajco verovert de bal door een tackle van achteren. Blajco draait met de bal, schiet en ... Dereşco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Negură passt de bal met de wreef. Conopco rent richting de bal. Conopco met een sublieme pass. Blajco rent richting de bal. Blajco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Adriţchi onderschept slim de pass. Rubanovici met een sublieme pass. Daar is Stolinic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doibani is nu in balbezit. Doibani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gorban kopt de bal weg. Klungelig pakt Criniţîn de bal. Negură tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Criniţîn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Criniţîn kan niet meer verder spelen. Folin komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Midoru met een sublieme pass. Gligor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carcinschi. Gligor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gligor kan niet meer verder spelen. Ciugut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 52%, giopgiu 48%.
Fc TitanS Club - giopgiu 0:1

53e minuut.
Adriţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriţchi passt de bal met de wreef. Rubanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Doibani is nu in balbezit. Doibani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ciumaş rent richting de bal. Bahmutianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bahmutianu passt de bal zonder na te denken. Blajco rent richting de bal. Blajco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 42%, giopgiu 58%.
Fc TitanS Club - giopgiu 0:1