Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dacia Chisinau ufilan
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Matasevici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioresco met een snelle inworp. Alteni is nu in balbezit. Alteni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Curdoglo de bal onder controle te krijgen. Buznea springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ceachir onderschept slim de pass. Ceachir heeft problemen om de bal te vangen. Matasevici probeert naar een medespeler te passen. Buznea is nu in balbezit. Buznea schiet op doel. Cerneavschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei passt de bal in één keer door. Buznea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buznea draait met de bal, schiet en ... Cerneavschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Curdoglo is nu in balbezit. Curdoglo geeft een lange en hoge pass. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman haalt uit met een fantastische trap. Cobrucean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - ufilan 0:1

40e minuut.
Cobrucean met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Curdoglo de bal. Onofrei maakt een afschuwelijke overtreding. Onofrei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Chisinau 54%, ufilan 46%.
Dacia Chisinau - ufilan 0:1

47e minuut.
Daar is Agrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agrici geeft een lange en hoge pass. Curdoglo kopt de bal weg. Alteni is nu in balbezit. Alteni geeft de bal voor. Cobrucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ceachir is nu in balbezit. Dogaru rent richting de bal. Dogaru met een sublieme pass. Buznea is nu in balbezit. Buznea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Agrici speelt de bal door. Inworp. Caracu met de inworp. Alteni rent richting de bal. Alteni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Chisinau 51%, ufilan 49%.
Dacia Chisinau - ufilan 0:1