Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufilan Dacia Chisinau
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Oboroc heeft problemen om de bal te vangen. Boga is nu in balbezit. Boga passt de bal met de wreef. Iachimovschi is nu in balbezit. Iachimovschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufilan - Dacia Chisinau 1:0

33e minuut.
Oboroc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Covtoniuc komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Busuioc trapt de bal weg. Boga is nu in balbezit. Boga met een sublieme pass. Iachimovschi is nu in balbezit. Iachimovschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ceachir onderschept slim de pass. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupuşor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lupuşor naar de kleedkamers voor een vroege douche. Boga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boga kan niet meer verder spelen. Coca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufilan 48%, Dacia Chisinau 52%.
ufilan - Dacia Chisinau 1:0

48e minuut.
Batîr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golidberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coca is nu in balbezit. Coca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Covtoniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracu rent richting de bal. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca draait met de bal, schiet en ... Cobrucean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ufilan - Dacia Chisinau 2:0

62e minuut.
Curdoglo heeft problemen om de bal te vangen. Curdoglo probeert naar een medespeler te passen. Iachimovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coca is nu in balbezit. Coca draait met de bal, schiet en ... Cobrucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cioresco probeert naar een medespeler te passen. Curdoglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdoglo geeft een lange en hoge pass. Coca is nu in balbezit. Coca haalt uit met een fantastische trap. Cobrucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufilan 27%, Dacia Chisinau 73%.
ufilan - Dacia Chisinau 2:0