Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
giopgiu فايز
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Midoru geeft de bal voor. Cuşculeanu kan de bal niet met de borst controleren. Doibani is nu in balbezit. Doibani draait met de bal, schiet en ... Bondalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Greieraş is nu in balbezit. Greieraş passt de bal in één keer door. Rubanovici is nu in balbezit. Doibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Doibani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Adriţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubanovici probeert naar een medespeler te passen. Ciumaşu is nu in balbezit. Doibani onderschept slim de pass. Doibani draait met de bal, schiet en ... Bondalac bokst de bal weg.

30e minuut.
Adriţchi rent richting de bal. Paraschivescu rent richting de bal. Paraschivescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Doibani de bal. Doibani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Trocin geeft een lange en hoge pass. Midoru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plopschi. Plopschi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Greieraş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubanovici is nu in balbezit. Acristinii rent richting de bal. Rubanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Rubanovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giopgiu 43%, فايز 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
giopgiu - فايز 0:0

63e minuut.
Daar is Greieraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubanovici is nu in balbezit. Colodii tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubanovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rubanovici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
giopgiu - فايز 1:0

70e minuut.
Midoru passt de bal in één keer door. Gorban rent richting de bal. Gorban passt de bal zonder na te denken. Rubanovici is nu in balbezit. Rubanovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aman heeft problemen om de bal te vangen. Aman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bardaş de bal. Plopschi rent richting de bal. Plopschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giopgiu 58%, فايز 42%.
giopgiu - فايز 1:0