Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فايز giopgiu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Carcinschi verovert de bal door een tackle van achteren. Carcinschi geeft de bal voor. Cuşculeanu kopt de bal weg. Paraschivescu rent richting de bal. Paraschivescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
فايز - giopgiu 0:1

4e minuut.
Doibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvasiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cvasiuc passt de bal zonder na te denken. Plopschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plopschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Acristinii is nu in balbezit. Acristinii passt de bal met de wreef. Greieraş speelt de bal door. Plopschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plopschi draait met de bal, schiet en ... Dereşco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ciumaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Plopschi verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotaru krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bardaş geeft de bal voor. Rubanovici kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ciumaşu de bal onder controle te krijgen. Doibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Doibani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Acristinii geeft een hoge lob. Inworp. Rotaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschivescu rent richting de bal. Paraschivescu geeft een hoge lob. Bondalac bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rubanovici probeert de bal met de borst te controleren. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru speelt de bal door. Gorban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorban geeft een hoge lob. Bondalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 44%, giopgiu 56%.
فايز - giopgiu 0:1

60e minuut.
Nihotin met een sublieme pass. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Doibani haalt uit met een fantastische trap. Bondalac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
فايز - giopgiu 0:2

62e minuut.
Aman rent richting de bal. Negură begaat een overtreding. Aman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greieraş met een snel genomen vrije trap. Plopschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Ciumaşu de bal. Doibani rent richting de bal. Ciumaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doibani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rubanovici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bardaş geeft de bal voor. Doibani is nu in balbezit. Cuşculeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Greieraş de bal. Greieraş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cvasiuc is nu in balbezit. Cvasiuc met een sublieme pass. Plopschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plopschi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bardaş de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فايز 55%, giopgiu 45%.
فايز - giopgiu 0:2