Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real nelu Fc TitanS Club
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Costiţă met een sublieme pass. Gudîm rent richting de bal. Gudîm speelt de bal door. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... Gagian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Costiţă geeft de bal voor. Costiţîn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maniuc. Maniuc krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Inworp. Gudîm met de inworp. Chifeac rent richting de bal. Chifeac schiet op doel. Costiţîn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real nelu - Fc TitanS Club 1:0

14e minuut.
Costiţă geeft een hoge lob. Costiţîn kopt de bal weg. Klungelig pakt Gligor de bal. Chifeac is nu in balbezit. Chifeac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Costiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Folin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costiţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Caşpormac de bal. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fan rent richting de bal. Fan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Maniuc de bal onder controle te krijgen. Dumbavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbavă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nelu 47%, Fc TitanS Club 53%.
real nelu - Fc TitanS Club 1:0

61e minuut.
Fan met een snelle inworp. Costiţă met een sublieme pass. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn schiet op doel. Caşpormac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gagian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real nelu - Fc TitanS Club 2:0

69e minuut.
Maniuc rent richting de bal. Maniuc geeft een hoge lob. Daar is Putregai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudîm rent richting de bal. Gudîm geeft een lange en hoge pass. Gagian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Coreni bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreni passt de bal in één keer door. Daar is Maniuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costiţă rent richting de bal. Costiţă probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nelu 47%, Fc TitanS Club 53%.
real nelu - Fc TitanS Club 2:0