Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc TitanS Club real nelu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ciaglei geeft een hoge lob. Costiţîn is nu in balbezit. Ciugut rent richting de bal. Costiţîn onderschept slim de pass. Costiţîn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Coreni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţă passt de bal met de wreef. Andriaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş haalt uit met een fantastische trap. Feider bokst de bal weg.

27e minuut.
Ciaglei rent richting de bal. Coreni onderschept slim de pass. Coreni probeert naar een medespeler te passen. Criniţîn rent richting de bal. Criniţîn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Caşpormac trapt de bal weg. Costiţă kan de bal niet met de borst controleren. Bahmutianu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bahmutianu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Conopco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangurianu onderschept slim de pass. Gangurianu passt de bal met de wreef. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ciugut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Folin komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Dumbavă is nu in balbezit. Criniţîn is nu in balbezit. Criniţîn speelt de bal door. Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc draait met de bal, schiet en ... Gagian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 66%, real nelu 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc TitanS Club - real nelu 0:0

67e minuut.
Inworp. Gudîm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folin rent richting de bal. Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - real nelu 0:1

74e minuut.
Costiţă is nu in balbezit. Costiţă geeft een hoge lob. Caşpormac rent richting de bal. Costiţîn verovert de bal door een tackle van achteren. Costiţîn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 67%, real nelu 33%.
Fc TitanS Club - real nelu 0:1