Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Олимпия Dacia Chisinau
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Buznea is nu in balbezit. Covtoniuc onderschept slim de pass. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buznea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buznea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bacşi is nu in balbezit. Bacşi geeft de bal voor. Klungelig pakt Necolaescu de bal. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barbarosa speelt de bal door. Ploaie is nu in balbezit. Matasevici onderschept slim de pass. Ciaprihin verovert de bal door een tackle van achteren. Ciaprihin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - Dacia Chisinau 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 50%, Dacia Chisinau 50%.
Олимпия - Dacia Chisinau 1:0

49e minuut.
Barbarosa kopt de bal weg. Daar is Ratuşneac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ratuşneac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bacşi rent richting de bal. Bacşi geeft de bal voor. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - Dacia Chisinau 2:0

71e minuut.
Onofrei speelt de bal door. Ploaie probeert de bal aan de voet te houden. Benjenari is nu in balbezit. Buznea verovert de bal door een tackle van achteren. Buznea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - Dacia Chisinau 2:1

88e minuut.
Dogaru passt de bal zonder na te denken. Bacşi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacşi passt de bal in één keer door. Matasevici is nu in balbezit. Matasevici geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 51%, Dacia Chisinau 49%.
Олимпия - Dacia Chisinau 2:1