Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc TitanS Club Олимпия
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 12.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Folin is nu in balbezit. Covtoniuc begaat een overtreding. Folin raakt geblesseerd tijdens het duel. Gligor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Brîca de bal. Bogomol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bacşi passt de bal in één keer door. Ciaprihin rent richting de bal. Ciaprihin passt de bal in één keer door. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gligor is nu in balbezit. Gligor passt de bal in één keer door. Conopco speelt de bal door. Andriaş rent richting de bal. Andriaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bacşi rent richting de bal. Bacşi passt de bal zonder na te denken. Cuconescu heeft problemen om de bal te vangen. Andriaş is nu in balbezit. Andriaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Coreni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciugut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 38%, Олимпия 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc TitanS Club - Олимпия 0:0

54e minuut.
Andriaş onderschept slim de pass. Bacşi geeft een lange en hoge pass. Covtoniuc rent richting de bal. Folin onderschept slim de pass. Folin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ciugut kopt de bal weg. Gligor heeft problemen om de bal te vangen. Gligor geeft een lange en hoge pass. Andriaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bacşi probeert de bal aan de voet te houden. Folin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş rent richting de bal. Andriaş draait met de bal, schiet en ... Bogomol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - Олимпия 1:0

71e minuut.
Bahmutianu passt de bal in één keer door. Folin rent richting de bal. Cuconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş onderschept slim de pass. Andriaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ciaprihin met een sublieme pass. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Putregai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Putregai krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Brîca heeft problemen om de bal te vangen. Andriaş rent richting de bal. Brîca maakt een afschuwelijke overtreding. Brîca krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gligor probeert de bal aan de voet te houden. Ciaprihin rent richting de bal. Ciaprihin met een sublieme pass. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Conopco passt de bal in één keer door. Andriaş is nu in balbezit. Covtoniuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andriaş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Andriaş kan niet meer verder spelen. Maniuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 49%, Олимпия 51%.
Fc TitanS Club - Олимпия 1:0