Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Олимпия Fc TitanS Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Stolinic heeft problemen om de bal te vangen. Ploaie is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stolinic ... Strafschop! Stolinic krijgt een gele kaart. Ploaie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciaprihin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - Fc TitanS Club 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Guşan de bal. Criniţîn verovert de bal door een tackle van achteren. Criniţîn schiet op doel. Brîca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogomol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Олимпия - Fc TitanS Club 1:1

30e minuut.
Conopco rent richting de bal. Guşan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conopco. Conopco krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Covtoniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligor maakt een afschuwelijke overtreding. Gligor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Benjenari kopt de bal weg. Putregai heeft problemen om de bal te vangen. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ciaprihin de bal. Ciaprihin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Олимпия - Fc TitanS Club 2:1

35e minuut.
Putregai onderschept slim de pass. Putregai passt de bal zonder na te denken. Brîca speelt de bal door. Conopco is nu in balbezit. Conopco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 44%, Fc TitanS Club 56%.
Олимпия - Fc TitanS Club 2:1

49e minuut.
Putregai geeft de bal voor. Conopco rent richting de bal. Conopco passt de bal in één keer door. Andriaş rent richting de bal. Andriaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Zelinschi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Covtoniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Putregai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Putregai krijgt een gele kaart. Covtoniuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciaprihin neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Conopco geeft een lange en hoge pass. Guşan probeert de bal aan de voet te houden. Benjenari rent richting de bal. Andriaş rent richting de bal. Andriaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Putregai geeft de bal voor. Inworp. Barbarosa met de inworp. Ciaprihin rent richting de bal. Ciaprihin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bacşi is nu in balbezit. Bacşi met een sublieme pass. Zelinschi speelt de bal door. Ploaie rent richting de bal. Ploaie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barbarosa geeft de bal voor. Benjenari rent richting de bal. Ciugut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciugut krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Andriaş controleert de bal met de borst. Benjenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Andriaş verovert de bal door een tackle van achteren. Andriaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Олимпия - Fc TitanS Club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Олимпия 32%, Fc TitanS Club 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Олимпия - Fc TitanS Club 2:2