Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dacia Chisinau real nelu
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dumbavă verovert de bal door een tackle van achteren. Costiţă rent richting de bal. Ratuşneac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratuşneac krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Matasevici de bal onder controle te krijgen. Palijoc kopt de bal weg. Batîr bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn onderschept slim de pass. Costiţîn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ratuşneac is nu in balbezit. Ratuşneac speelt de bal door. Daar is Palijoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn schiet op doel. Cobrucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fan met een sublieme pass. Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Palijoc passt de bal met de wreef. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dornea is nu in balbezit. Fan onderschept slim de pass. Fan speelt de bal door. Palijoc rent richting de bal. Palijoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - real nelu 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Agrici de bal. Agrici geeft een lange en hoge pass. Costiţă kopt de bal weg. Palijoc rent richting de bal. Palijoc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dornea geeft een hoge lob. Gudîm kopt de bal weg. Ratuşneac rent richting de bal. Palijoc verovert de bal door een tackle van achteren. Palijoc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Palijoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Palijoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costiţîn bereikt de bal nog maar net als eerste. Costiţîn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Chisinau 74%, real nelu 26%.
Dacia Chisinau - real nelu 0:1

51e minuut.
Dumbavă verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbavă geeft de bal voor. Batîr heeft problemen om de bal te vangen. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan schiet op doel. Cobrucean bokst de bal weg.

54e minuut.
Agrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrici geeft een lange en hoge pass. Costiţă is nu in balbezit. Buznea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buznea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Batîr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Palijoc de bal. Palijoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dacia Chisinau - real nelu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dacia Chisinau 63%, real nelu 37%.
Dacia Chisinau - real nelu 0:2