Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ufilan Fc TitanS Club
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ciugut met een sublieme pass. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gligor. Gligor krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Boga rent richting de bal. Ciugut onderschept slim de pass. Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Boga rent richting de bal. Boga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufilan - Fc TitanS Club 1:0

12e minuut.
Andriaş probeert naar een medespeler te passen. Criniţîn heeft problemen om de bal te vangen. Boga is nu in balbezit. Boga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Caşpormac de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alteni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alteni speelt de bal door. Curdoglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga rent richting de bal. Boga draait met de bal, schiet en ... Gagian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ufilan - Fc TitanS Club 2:0

42e minuut.
Ciugut rent richting de bal. Curdoglo verovert de bal door een tackle van achteren. Boga is nu in balbezit. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufilan 31%, Fc TitanS Club 69%.
ufilan - Fc TitanS Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufilan 42%, Fc TitanS Club 58%.
ufilan - Fc TitanS Club 2:0