Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc TitanS Club ufilan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Caracu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomac komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Bahmutianu passt de bal zonder na te denken. Andriaş rent richting de bal. Criniţîn is nu in balbezit. Criniţîn heeft problemen om de bal te vangen. Criniţîn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - ufilan 1:0

13e minuut.
Curdoglo onderschept slim de pass. Curdoglo geeft een hoge lob. Stolinic heeft problemen om de bal te vangen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Boga met een sublieme pass. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligor begaat een overtreding. Furman raakt geblesseerd tijdens het duel. Boga komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gagian trapt de bal weg van het doel. Tomac kopt de bal weg. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc TitanS Club - ufilan 1:1

20e minuut.
Curdoglo heeft problemen om de bal te vangen. Criniţîn is nu in balbezit. Criniţîn passt de bal in één keer door. Andriaş is nu in balbezit. Andriaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc TitanS Club - ufilan 2:1

22e minuut.
Tomac probeert naar een medespeler te passen. Ciugut is nu in balbezit. Furman onderschept slim de pass. Boga is nu in balbezit. Boga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Cioresco de bal. Andriaş onderschept slim de pass. Busuioc rent richting de bal. Andriaş onderschept slim de pass. Andriaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Conopco met een sublieme pass. Turcu is nu in balbezit. Andriaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andriaş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 51%, ufilan 49%.
Fc TitanS Club - ufilan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc TitanS Club 49%, ufilan 51%.
Fc TitanS Club - ufilan 2:1